Kausi kääntyy pikkuhiljaa syksyä kohti
Kausi kääntyy pikkuhiljaa syksyä kohti

Kausi kääntyy pikkuhiljaa syksyä kohti

Yhdistys on toiminut todella aktiivisesti kesän ajan. Toukokuussa saimme nauttia ihanan Evien vetämästä agilityn alkeiskurssista. Kesäkuussa aloitteli sekä rally-tokokurssit, että hakukurssi ja arkitottelevaisuus- ja penturyhmässä ollaan harjoiteltu perhekoiran perustaitoja. Pidemmälle edenneet koirakot ovat harjoitelleet käyttäytymiskokeeseen Tuire Marjamäen johdolla. Lisäksi omatoimiryhmät ovat harjoitelleet monessa lajiryhmässä itsenäisesti. Seuramme teki kesän aikana yhteistyötä australienpaimenkoirat ry:n kanssa, mikä mahdollisti heidän järjestämään hakuleiriin osallistumisen myös muutamalle meidän yhdistyksen jäsenelle.

Aktiiviset talkoolaiset ovat mahdollistaneet kenttätalkoiden, rally-tokokilpailun ja luonnetestien järjestämisen. Suurkiitos heille tästä. Ilman aktiivisia talkoolaisia yhdistyksen on mahdotonta tarjota jäsenilleen mitään toimintaa. Pidetään talkoohenki jatkossakin voimissaan.

Paljon on siis tapahtunut, eikä vauhti näytä yhtään hiipuvan vaikka kausi kääntyy pikkuhiljaa kohti syksyä. Elokuun puolivälissä starttaa Tuire Marjamäen kilpatottelevaisuuskurssi ja elokuun lopussa alkaa agilityn alkeiskurssi ja agilityn alkeisjatkokurssit Evien johdolla. Kilpatottelevaisuuskurssi on valitettavasti jo täynnä, mutta kummassakin agilitykurssilla on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Pentu- ja arkitottelevaisuusryhmätkin jatkavat toimintaansa, niin pitkälle kuin kelit vaan sen sallivat.

18.9.2021 järjestämme vielä tottelevaisuuskokeen yhteistyössä australianpaimenkoirat ry:n kanssa. Nyt vaan kaikki innokkaat kisaamaan ja talkoilemaan, että saamme järjestettyä mukavan päivän kaikille!