Jämsän Seudun Palveluskoiraharrastajat ry
Jäsenten arvokisatuki

Jäsenten arvokisatuki

Jämsän Seudun Palveluskoiraharrastajat ry on päättänyt myöntää arvokisoihin tukea yhdistyksen jäsenille 1.1.2022 alkaen seuraavasti:


Rotumestaruuskilpailut:

Ei tueta

Piirinmestaruuskilpailut:

Yksilökilpailijoita ei tueta

Mikäli yhdistys lähettää piirinmestaruuskilpailuun joukkueen, maksaa yhdistys joukkueen jäsenten osallistumismaksut. Joukkueen jäsenet hyväksyy yhdistyksen johtokunta. Matkakorvauksia ei korvata.

Palveluskoiraliiton, Kennelliiton ja Agilityliiton alaiset virallisten lajien suomenmestaruuskilpailut:

Yhdistys maksaa yksilökilpailuun osallistujan osallistumismaksun seuraavin ehdoin:
* osallistujan tulee edustaa JSPKH:ta ja tämä tulee merkitä jo ilmoittautumisvaiheessa. Osallistumismaksu maksetaan jälkikäteen anomuksen perusteella ja anomukseen on liitettävä kuitti osallistumismaksusta sekä kopio kilpailukirjasta tai Koiranettiin kirjatuista tuloksista, joilla varmennetaan osallistuminen kyseiseen kilpailuun. Muita matkakustannuksia ei korvata.

Mikäli yhdistys lähettää suomenmestaruuskilpailuun joukkueen, maksaa yhdistys joukkueen jäsenten osallistumismaksut. Joukkueen jäsenet hyväksyy yhdistyksen johtokunta. Muita matkakustannuksia ei korvata.

Kaikille roduille avoimet Palveluskoiraliiton, Kennelliiton ja Agilityliiton alaiset virallisten lajien pohjoismaiset- ja maailmanmestaruuskilpailu

Yhditys tukee osallistujaa maksimissaan 200€ avustuksella, tuki maksetaan anomuksen perusteella kuitteja vastaan. Lisäksi osallistujan matkakulujen kattamiseksi yhdistys mahdollistaa erilaisten tukitapahtumien järjestämisen, joiden tuotto ohjataan MM- tai PM-kilpailijan hyväksi (vaatii aktiivista otetta myös itse kilpailijalta).

Rotukohtaiset ja ei virallisten lajien pohjoismaiset- ja maailmanmestaruuskilpailut:

Ei suoraa rahallista tukea. Osallistujan matkakulujen kattamiseksi yhdistys mahdollistaa erilaisten tukitapahtumien järjestämisen, joiden tuotto ohjataan MM- tai PM-kilpailijan hyväksi (vaatii aktiivista otetta myös itse kilpailijalta).

Huomiothan myös, että kaikissa yhdistysken tapahtumissa tulee noudattaa Kennelliiton rokotusmääräyksiä ja näiden noudattamisesta on vastuussa tapahtuman järjestäjä.

Ohjeet anomuksen tekemiseen:

Mikäli haluat anoa joko rahallista tukea, tai haluat järjestää tukitapahtuman täytä arvokisojen tukihakemus, hakemuksen löydät tästä (linkki lisätään myöhemmin). Toimita tukihakemus liitteineen (tositteet joko skannattuna tai selkeänä valokuvana) sähköisessä muodossa osoitteeseen jspkhry@gmail.com. Johtokunta käsittelee hakemukset kokouksissaan, joten älä jätä hakemuksen jättämistä viime tippaan, jotta hakemuksesi keretään käsitellä. Tukihakemuksen käsittelystä ja tehdystä päätöksestä tulee ilmoitus kilpailijalle kokouksen jälkeen.

Tukea maksetaan myönnettyyn tukisummaan asti kuitteja vastaan mieluiten kilpailumatkan jälkeen. Myös matkaa edeltävästi on mahdollisuus saada tukea, mikäli sitä on myönnetty, mutta tuki on aina maksettava toteutuneita kustannuksia vastaavien kuittien mukaisesti. Ennen matkaa tällaisia voivat olla vaikka etukäteen maksetut lento- tai laivaliput tai hotellikulut. Mikäli matka kuitenkin syystä tai toisesta peruuntuu, tulee myönnetty tuki palauttaa seuralle takaisin. Huomioithan, että samoja kuitteja vastaan ei voi anoa tukea usemmasta paikasta.