Jämsän Seudun Palveluskoiraharrastajat ry
Jäsenyys

Jäsenyys

Jämsän Seudun Palveluskoiraharrastajat ry:n jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan järjestämiimme koulutuksiin ja olet oikeutettu käyttämään yhdistyksen koulutuskenttiä omatoimiseen treenaamiseen, sekä maanomistajien JSPKH ry:lle harjoittelu ja kilpailukäyttöön lupaamiaan metsä- ja peltoalueitaan. Lisäksi kilpailuissa, kokeissa ja testeissä jäsenten ilmoittautumismaksu on usein matalampi ja joissain lajeissa ilmoittautuminen niihin aukeaa ennen muita.

Lisäksi jäsenenä voit hyödyntää yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuuksia.


Kuinka pääsen jäseneksi?

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä oheisen lomakkeen. Jäsenyys astuu voimaan, kun olet täyttänyt jäsenhakemus-lomakkeen, sekä  liittymis- ja jäsenmaksun suorituksesi näkyy yhdistyksen tilillä. Liittymis- ja jäsenmaksut suoritetaan Jämsän Seudun Palveluskoiraharrastajat ry:n tilille FI26 5091 0320 1673 71 (Jämsän Seudun osuuspankki) käyttäen viitenumeroa 1025.

Liittymismaksu 2024 25€

Henkilöjäsenmaksu 2024 30€

Liittyessäsi jäseneksi sinun tulee maksaa sekä liittymismaksu,
että liittymisvuoden jäsenmaksu

Perhejäsenmaksu 5€

Vuodesta 2021 perhejäseneksi hyväksytään samassa taloudessa asuva alle 18-vuotias henkilö.

Aikaisemmin perhejäseniksi liittyneet täysi-ikäiset henkilöt siirtyvät vuoden 2021 alusta automaattisesti henkilöjäseniksi ja heidän tulee suorittaa sen vuoden henkilöjäsenmaksu perhejäsenmaksun sijaan.